Warning: A non-numeric value encountered in /home/talprakt/talpraktiken.se/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

 

Om mig

Jag heter Isabella Thambert och det är jag som driver Röst & talpraktiken som startades år 2002. I min praktik möter jag individer och företag som vill utveckla sitt sätt att kommunicera. I mitt yrke som skådespelare är det ett måste att ha full kroppsmedvetenhet och sinnesnärvaro på scenen. I verkliga livet spelar vi inte teater, men däremot har vi olika roller och funktioner. Både i arbetslivet och privatlivet. Min utmaning är att ge dig insikt i vilka möjligheter det finns för att utveckla medvetenhet och färdigheter i kroppsspråk och kommunikation.

Logonom

Jag är utbildad vid Stockholms Musikpedagogiska Institut, SMI, som erbjuder landets enda högskoleutbildning för logonomer. År 2002 startade jag Röst & talpraktiken med målet att ge redskap till att kommunicera med röst och kropp. Arbetsmetoden är inriktad på att ge träning i röst, tal och kroppsspråk samt att ge träning i muntlig framställning och presentationsteknik. Är medlem i Svenska Logonomförbundet.

Skådespelerska

Jag har närmare 30 års erfarenhet som skådespelerska, med inriktning mim och fysisk teater, utbildad vid nuvarande StHD, Stockholms Dramatiska Högskola. Väl färdigutbildad skådespelerska började jag få uppdrag som föredragshållare i ämnet kroppsspråk och bemötande. Vid sidan om mitt arbete som skådespelerska startade jag utbildningsföretaget Estradskolan Stockholm 1993.

Lärare

Som legitimerad gymnasielärare med inriktning teater och estetisk kommunikation har jag 15 års yrkeserfarenhet i tjänst som teaterlärare på Fryshusets gymnasium. Parallellt under denna period har jag också verkat som lärare i röstgestaltning vid Stockholms Elementära Teaterskola s.e.t. som är en eftergymnasial yrkeshögskola.

 

Senaste uppdrag i urval

I december 2017 utförd röstutbildning och föreläsning i kroppsspråk och kommunikation för 90 medarbetare i Försäkringskassan Uppsala.

Under februari 2018 utförd röstutbildning vid Swedavia – Arlanda Airport. En utbildning för dem som bemannar avdelningen för alla utrop på flygplatsen.

Under mars och april 2018 utförd röstutbildning för trafikinformationen vid MTR Tunnelbanan AB.

Skräddarsy ditt
egna program

Ett skräddarsytt program kan utformas i samarbete med uppdragsgivare. Under hela processen får du vägledning såväl som direkt återkoppling i dina framsteg. Du har möjlighet att utveckla ett eget aktuellt material, träna dig i muntlig presentation och få återkoppling på inspelade övningar. Du bestämmer och vi lägger upp ett individuellt träningsprogram som utvecklar Dig.