Warning: A non-numeric value encountered in /home/talprakt/talpraktiken.se/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806
Image-01

Erbjudanden

Hur kommunicerar vi egentligen? Vilka möjligheter finns det för att utveckla medvetenhet och färdigheter i kroppsspråk och röstkommunikation? Nedan följer information om föreläsningar, kurser och pedagogiska föreställningar som kan bokas av dig som vill utveckla ditt sätt att kommunicera med röst och kropp. Om du inte har möjlighet att ta dig till röst- och talpedagog finns möjligheter att få lektioner via Skype. Kurserna kan skräddarsys för enskilda individer, grupper eller företag. Jag har lång erfarenhet som föredragshållare och kan hjälpa dig med allt från att tala inför publik, uttalsträning till scenisk gestaltning.

Image-02

Enskild träning

Vill du utveckla din röst och ditt uttal för eget välbefinnande? Vill du utveckla din förmåga att tala inför en publik? Har du ett yrke där rösten är ditt viktiga instrument och du behöver en röst- och talpedagog? Då har du kommit rätt! Vi tränar det musikaliska i rösten, det rytmiska och artikulerade i talet och det trovärdiga i framförandet. Jag vägleder dig i muntlig framställning och presentationsteknik om du vill arbeta fram en aktuell presentation, med eller utan hjälp av digitala hjälpmedel. Röst- och talträning kan utveckla dig i din yrkeskarriär. Kontakta mig, som är utbildad logonom, för en inledande konsultation och lektion.

Företag och organisationer

Privatpersoner

Image-02
Image-03

Processutbildning

En utbildning i flera steg, förlagd vid arbetsplatsen och under ett bestämt antal tillfällen. Föreläsning och praktik i mindre grupper kompletteras med individuell röstcoaching. Ett exempel på utfört uppdrag är vid Försäkringskassan. Under 7 års tid har 3000 handläggare som arbetar i telefonkundtjänst utbildats i röstvård och arbetsmiljö för optimal rösthälsa. Andra exempel är uppdrag i kundbemötande, sälj- och service, bemötande i lärande miljöer, i vård och omsorg.

Företag och organisationer

Image-04-responsive

Föreläsning

Som utbildningskonsult erbjuder jag föreläsningar i kroppsspråk, bemötande och röstkommunikation, såväl fristående som en del av en längre utbildning. Är rösten ett viktigt instrument i ditt yrke? Det ställer stora krav på din röstanvändning, din kroppsmedvetenhet och din arbetsmiljö. I föreläsningen Röstvård och arbetsmiljö för optimal rösthälsa ger jag kunskap, metoder och redskap som kan underlätta för dig. Medan Kroppen har ordet är en medryckande föreläsning som med allvar och humor ger krydda till vårt kroppsspråk. Under föreläsningarna berör vi bland annat scenisk gestaltning, uttalsträning och röstrelaterad stresshantering.

Företag och organisationer

Image-04

Skräddarsy ditt
egna program

Ett skräddarsytt program kan utformas i samarbete med uppdragsgivare. Under hela processen får du vägledning såväl som direkt återkoppling i dina framsteg. Du har möjlighet att utveckla ett eget aktuellt material, träna dig i muntlig presentation och få återkoppling på inspelade övningar. Du bestämmer och vi lägger upp ett individuellt träningsprogram som utvecklar Dig.